miercuri, 9 septembrie 2015

Introductie

      Bine ați venit pe blogul meu, un blog anonim, scris de un om anonim care dorește să își depășească condiția și să evolueze dincolo de idealurile lumii moderne.
     O scurtă privire în trecut ne aduce aminte că oricine a  dorit să schimbe mentalitatea celorlalți a început cu un manifest. Acesta este manifestul meu și doresc să vă prezint alături de acesta o melodie care sper sa va aducă aminte de rădăcinile care ne-au hrănit poporul de când suntem pe acest pământ: Chemarea străbună.
   
      Acum sperând că v-am captat atenția, vreau să discutăm despre mintea umană. Cineva este de părere că mintea este compusă din două părți: mintea trează, cea care este responsabilă de purtarea noastră de zi cu zi, acțiunile pe care le facem și reacțiile de care dăm dovada; și mintea adormită, o parte a minții care este responsabilă de trăiri, sentimente, opinii, gusturi; locul din care sufletul conduce trupul, asta pentru cei care cred în suflet.
    Doresc să vă trezesc această minte adormită și vă indemn să participăm la discuții în care sa vă exprimați și voi punctul de vedere.
    
    Până data viitoare vă doresc o zi minunată în compania celor dragi și vă adresez un mesaj care nu-mi aparține, dar m-a ajutat în a deveni cine sunt acum, un om în continuă schimbare. 
         https://www.youtube.com/watch?v=_UlQysfpqds

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu