miercuri, 9 decembrie 2015

Acesta nu este sfarsitul pe care il cauti. Acesta e inceputul.

     In urma cu o saptamana m-am intalnit cu un fost coleg care mi-a spus despre A. Acest lucru mi-a declansat in creier o repulsie pe moment, iar pe termen lung o intreaga paleta de sentimente si trairi: curiozitate, melancolie, ura. Simteam ca lumea mea se darama pentru ca am un gol in suflet si nu mai sunt in stare sa fac nimic. O prietena din Bucuresti a simtit imediat ca nu sunt bine si a sarit sa ma ajute si sa ma sustina, sa merg mai departe in cautarea fericirii, a egalitatii, a iubirii, cu alte cuvinte sa imi gasesc jumatatea pentru ca sfarsitul nu este aici.
    Astazi am avut una dintre cele mai frumoase nopti si privesc rasaritul ca pe un blestem deoarece mi-as fi dorit ca aceasta seara sa nu se termine.
    Cand credeam ca nu se poate mai rau si ca sunt sortit distrugerii, s-a intamplat ceva inimaginabil, cineva a decis sa vorbeasca cu mine si astfel am cunoscut-o pe M. Un suflet splendid si o minte pe masura.
    Era o discutie care nu parea sa ajunga undeva, dar ca prin farmec, universul a decis sa imi dea o sansa si astfel a inceput magia; fara sa imi dau seama, m-am trezit cufundat in subiecte pe care nu le-am mai abordat cu cineva de foarte mult timp, atat de mult timp incat am crezut ca sunt nebun si traiesc intr-o lume din care nu fac parte. Ei bine, acum am ajuns la concluzia ca nu eu sunt nebun, ci oamenii din jur sunt atat de rai si nepasatori, iar atunci cand cunosti o persoana precum aceasta crezi ca visezi.

Sunt super fericit si sper ca de acum sa mai vorbim si sper ca si tu esti la fel de fericita precum sunt eu.
Iti urez o calatorie placuta si plina de aventuri, pentru ca atunci cand ochii se inchid, cel de-al treilea se deschide iar mintea porneste la drum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu