marți, 8 martie 2016

Nu voi renunta

      M-am înșelat de multe ori, fie ca am înțeles prost anumite intenții, fie am renunțat când era mai greu, fie asa a fost sa fie, dar acum m-am saturat. Am învățat ca în viata fără sa lupți nu obti nimic, iar acum sunt hotărât sa lupt. Am sa lupt nu pentru ca sunt un copil răzgâiat, nu pentru ca asa vreau eu ci pentru ca asa simt. Nu o sa ma las prada ratiunii, ci inimii care imi dicteaza cu fiecare bataie urmatoarea mutare pe aceasta tabla de sah pe care unii o numesc lume, eu sunt nebunul de alb si vin dupa tine, regina neagra.
      Destinul ma indeamna la un joc complex care implica rabdarea, distanta, increderea si imi intinde psihicul pana aproape de punctul in care realitatea se imbina cu fantasticul, cu visul si nu poti distinge ce e alb și ce e negru, dar visul meu o sa devina realitate pentru ca asta vreau si sunt ferm convins ca numai împreuna putem sa trecem peste toate problemele care ne înconjoară.
      Vreau ca tu sa fii aerul care alimentează focul din sufletul meu, copacul la umbra caruia sa ma adapostesc de toate relele care ma ating precum razele soarelui in cel mai arid desert si muza mea pentru timpul care ne-a mai ramas. Vreau sa iti dedic tie fiecare cuvant care pleaca din lumina, sa ajunga in lumina sufletului tau, iar altele sa se intoarca la mine, amplificand astfel bunatatea din noi.  Doar contopindu-ne intr-o singura entitate putem da mai departe lumii acea pace mult ravnita, si toata bunatatea pe care altii o cersesc. Doar asa, precum un bulgare care se rostogoleste si creste, noi doi putem creea o lume mai buna. Incet, incet lumea mea se focalizeaza in jurul tau, lumea mea devenind tu. Incet, incet, toate actiunile capata o necesitate: "trebuie sa fac asta pentru mine, pentru tine, pentru noi". Incet incet totul capata un rost, iar culorile devin mai vii, mai vibrante.
       Acum realizez ce vreau: vreau sa fii a mea, vreau sa fiu al tau. Vreau sa devin mai bun alaturi de tine si vreau sa te vad fericita.
      Zambeste, esti tot ce am mai de pret si da-mi mie zambetul tau ca sa pot sa iti ofer unul in fiecare zi de acum in colo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu